СИТЕ ВОЈНИ НА ЛАРА

489 ден

Во долината на јужната страна од Кавказот жителите на грузиските села живеат
спокоен живот, заедно се молат на различни богови, седат на иста маса и
наздравуваат со вино, сè додека од чеченската страна не почнат да доаѓаат бегалци
и вооружени бунтовници од земјата зафатена со војна. Лара е мајка на две машки
деца и прави сè што е во нејзина моќ за нивното добро и нивната посветла иднина.
Ги спасува од виорот на војната, која е секогаш на чекор од нив. Но дали е тоа
доволно за нивната среќа?

ИСБН: 978-608-4986-02-7
Категорија:
Автор

Број на страни

203

Димензии

140×205 mm

Жанр

Издание

Корица

Мека

Преведувач